Adventskaffe 2015

Ett 30-tal medlemmar i Smålands Gille samlades söndagen den 6 december för gemensamt adventskaffe med hembakat bröd. Här kan man tala om sju sorters kakor. Smålands Gille i Nyköping bildades 1930 vilket innebär att gillet i år firar 85-års jubileum. Barbro Gustavsson i Festkommitteen informerade på ett trevligt sätt om de tidigaste åren i Gillets historia.

Gillet, som har ca 80-talet medlemmar, träffas vanligen några gånger per år bl.a. under en tillställning med underhållning/föredrag och middag samt en höstutflykt till intressanta platser. De senaste två åren har resan gått till Vimmerby och Tranås.

Sedan ett par år tillbaka avslutas året med det gemensamma adventskaffet.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *