Vinterfest 2016

Smålands Gille hade den 27 februari sin årliga vinterfest i NK-villan. Ett fyrtiotal medlemmar deltog och avnjöt NK-villans goda buffé med allehanda läckerheter. Traditionsenligt bjöds också på hembakad ostkaka. För underhållningen svarade Göran Bjarnegård, som ursprungligen kommer från Kalmartrakten men är numera bosatt i Kvarsebo. Göran har många strängar på sin lyra och den här kvällen sjöng han visor och spelade gitarr. Repertoaren var mångsidig – allt från Povel Ramel till Elvis Presley, för att nämna några. Kvällen avslutades med ett lotteri med ett stort urval av vinster som var skänkta av medlemmarna.

GBjarnegard


Kommentarer

Ett svar till ”Vinterfest 2016”

  1. Profilbild för Göran Forsmark
    Göran Forsmark

    Tack för en mycket trevlig fest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *